Handyman hersteldiensten
Heeft u ook zo’n lijst met kleine klusjes die nog een keer moeten gebeuren? Onze Handyman weet er wel raad mee! Van het ophangen van een kapstok, het vastzetten van een deurklink, het schilderen van een wandje, tuin onderhoud werkzaamheden of een kleine interne verhuizing. Onze Handyman kan werkzaamheden voor u uitvoeren zowel bouwkundig, facilitair als technisch. 

De werkzaamheden van een Handyman kunnen o.a. de volgende taken omvatten: 

Licht elektrotechnische activiteiten; vervangen stopcontacten/lampen, ombouwen armaturen 
Licht bouwkundige activiteiten; schilderwerkzaamheden, kleine aanpassingen plafonds, herstellen kleine lekkages, timmerman activiteiten, het vervangen van sloten, ophangen en afhalen van planken, raambekleding, kunst, lampen, spiegels, whiteboards, gordijnen, kastjes, brandmeubels, schappen, badkamergarnituur, rails, vloerbedekking, spiegels, wandversiering enz 
Kabelmanagement activiteiten, kabels weg werken. 
Montage en demontage activiteiten zoals ikea meubels, buro’s, kasten en bedden 
Afkoppelen van apparatuur zoals wasmachine, droger, afwasmachine 
ICT hardware uitpakken, plaatsen, verhuizen of ontruimen. 
Demonteren en monteren van stellingen en PC kluisjes 
Afkoppelen en aankoppelen van apparatuur zoals PC’s en randapparatuur 
Uitvoeren van kleine reparaties 

 

De handyman of klusjesman van Ontruimingsdienst Nederland is geheel uitgerust met allerhande gereedschap materialen en kan zelfstandig diverse werkzaamheden verrichten. De handyman is in te zetten voor, tijdens of na de verhuizing, maar ook voor werkzaamheden die regelmatig in uw bedrijf terug komen kunt u gebruik maken van onze handyman services. 

 

*Voor grotere handyman diensten zoals sloop werkzaamheden of magazijn stellingen verwijderen  gaat u naar rubriek onze diensten. 

 

U kunt uw zaken met ons bespreken en met een gerust hart aan onze handyman over laten. 

 Informeer vrijblijvend info@ontruimingsdienstnederland.nl    BELLEN IS SNELLER 040-7114767 

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01