Hennep plantage of drugspand

Het zal u maar overkomen dat u een bezoek brengt aan de door u verhuurde woning of bedrijfshal, en ineens midden in een wietplantage terecht komt. Helaas komen dit soort praktijken steeds vaker voor. 

Niet alleen kunt u in dit geval te maken krijgen met een verdenking van medewerking als verhuurder, maar ook als deze verdenking is weggenomen blijft u  met een grote ravage in de woning zitten.  

Officieel is de huurder aansprakelijk voor het opruimen van de wietplantage en de ravage die is achtergebleven na het onschadelijk maken van deze plantage. Echter in de praktijk komt hier vrijwel nooit iets van terecht en is de vogel al gevlogen of in bewaring gesteld. 

Uiteraard wilt u als verhuurder dit grote drama zo snel mogelijk achter u laten en een nieuwe betrouwbare huurder vinden voor het pand. Echter is het opruimen van de achtergebleven ravage geen makkelijke klus. Er moet niet alleen ontzettend veel ontruimd worden, zoals potgrond, plastic bakken waterinstallaties, leidingen maar ook krijgt u met chemicaliën en gevaarlijk aangesloten elektriciteit te maken. Het beste kunt u deze klus aan ons dan ook uitbesteden. 

Onze team van vakkundige ervaren ontruimers, schilder en handyman zullen voor u de ruimte weer helemaal in orde maken en op korte termijn weer beschikbaar maken voor verhuur of verkoop. 

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01