Scheiding of einde relatie

Wat eerst een liefdevol ingericht en gezellig huis was is nu helaas een kille iglo geworden.Hoe dan ook, je had dit einde waarschijnlijk niet bedacht toen jullie samen dit huis betrokken en gingen inrichten…

De boel moet dus netjes verdeeld worden, Hoe doe je dat wanneer je elkaar niet meer kan of wil aankijken? Wanneer je totaal geen zin en energie hebt om nog samen in een ruimte te zijn. Vrienden en familie zijn partijdig en gooien vaak alleen maar meer olie op het vuur. Je hebt al genoeg aan je hoofd met alle emoties en alle zaken die geregeld moeten worden.

Wij raden u aan schriftelijke afspraken te maken over de verdeling van de inboedel, welke spullen gaan naar welk nieuw adres en welke spullen mogen achterblijven.

Ontruimingsdienst Nederland staat u bij in deze moeilijke tijden, samen maken wij een plan van aanpak, adviseren en ondersteunen u waar nodig bij de verhuizing / ontruiming van uw oude woning

Wij garanderen goede service en eerlijke tarieven voor informatie…

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01