School en ziekenhuis

 

Ontruimingsdienst Nederland is in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Wijverhuizen verhuisbedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van school, bibliotheek of ziekenhuis inventaris, demonteren / verwijderen van apparaten, systeem plafonds, systeem wanden en alle voorkomende soorten vloerverwijdering We zijn een landelijk werkend en gerenommeerd bedrijf al jaren actief in deze sector, gespecialiseerd in ontruiming, sloop en bezemschoon opleveren van elke school, bibliotheek, ziekenhuis, politie en brandweer caserne volgens de eisen van de eigenaren, opdrachtgever of verhuurder. Tevens geven wij een oplevergarantie. Wij beschikken dan ook over een groot scala aan verhuis- en gespecialiseerd materieel. Hierdoor is elk project uitvoerbaar en snel te realiseren. Situaties zijn nooit standaard; iedere opdracht is uniek, daarom zijn onze oplossingen altijd klantspecifiek en komen wij graag bij u langs om per geval de situatie te bekijken, op te nemen zodat wij u een eerlijke offerte kunnen aanbieden. Al vele jaren werken wij voor, beheerders, curatoren, projectontwikkelaars vastgoed makelaars en rechtstreeks voor bedrijven en overheid instanties. Ook zijn wij een vertrouwde partner voor het ontruimen van bedrijfspanden tegen een eerlijke tarief, bij verhuizing of faillissement compenseren wij het aanwezige inventaris. Naast het ontruimen van bedrijfspanden kunt u ons ook inschakelen bij het ontruimen kantoor ruimten, magazijnen, ateliers, of kleinere winkel panden en andere vergelijkbare ruimtes. Onze Service  maakt ondersteuning op iedere manier mogelijk.

Afval wordt milieubewust afgevoerd en gescheiden afgevoerd.

Wij voeren o.a de volgende diensten uit :

 

Systeemwanden en plafonds verwijderen

VormAls er in een kantoorpand scheidingswanden, systeemwanden of plafonds zijn geplaatst moeten die bij het opzeggen van de huur ook weer verwijderd worden. Demontage is vaak een behoorlijke klus omdat de wanden en plafonds op een speciale manier zijn bevestigd. Wij kunnen ze op een verantwoorde manier demonteren, zonder onnodige schade aan plafonds en muren. Indien gewenst kunnen wij stenen muren en wanden weer in oorspronkelijke staat herstellen.

 

Vloerbedekking verwijderen

Meestal moet bij het verlaten van een pand ook de vloerbedekking of het linoleum verwijderd worden. Dat is intensief en onaangenaam werk, waarvoor de nodige kennis en gespecialiseerd materieel nodig is. Verlijmde vloerbedekking moet soms met chemicaliën worden losgeweekt, en ook de lijmresten zijn vaak alleen chemisch te verwijderen. Eventuele beschadigingen aan de vloer kunnen wij opvullen en egaliseren.

 

Kantoormeubilair afvoeren

VormWij verwijderen zeer snel al uw oude kantoormeubilair. Of het nu gaat om wat er achterblijft bij een verhuizing of ontruiming, wij verwijderen al uw meubilair tegen gunstige tarieven. Alles wordt ter plekke gedemonteerd en gescheiden afgevoerd. Bureaus zij gemakkelijk te demonteren. Voor de kasten hebben wij speciale trolleys en voor het kleingoed speciale rolcontainers. Wij kopen ook kantoormeubilair op van A-merken, als het tenminste nog in goede staat is.

 

Elektronica demonteren

Als men een casco bedrijfspand huurt is er alleen de standaard elektronica aanwezig. Dit voldoet meestal niet aan de specifieke wensen van de huurder. U hebt misschien het datanetwerk uitgebreid, krachtstroom aangelegd, een extra serverruimte ingericht of extra contactdozen aangebracht. Al deze uitbreidingen moeten bij het verlaten van het pand weer in de originele staat te worden teruggebracht. Wij beschikken over de expertise die daarvoor nodig is.

 

Koelinstallatie en luchtbehandeling demonteren

VormBij grote bedrijven met veel werkplekken volstaat de standaard koelinstallatie of luchtbehandeling niet. Er komt dan niet genoeg frisse, koele of warme lucht binnen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor grote serverruimtes of in fabrieksruimtes waar de lucht vanwege gevaarlijke stoffen moet worden afgezogen. Een grotere installatie heeft een flinke impact; misschien zijn er gaten in het dak geboord voor de af- en aanvoerpijpen. Bij het verlaten van het pand moet dit ongedaan worden gemaakt. Wij takelen grote condensatoren en luchtinlaatunits van het dak, dichten de gaten, tappen koelinstallaties af en verwijderen eventuele koelgassen volgens de STEK-certificatie.

 

Machines, apparaten, leidingen en stellingen verwijderen

Wij beschikken over het materieel om grote en zeer zware objecten probleemloos te verwijderen. Het gaat dan bijvoorbeeld om motoren, drukpersen, Paternostersystemen, carrousels, krachtstroominstallaties, aandrijfbanden, persluchtsystemen en palletstellingen. Bij demontage nemen wij de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen in acht. Ook de achtergebleven sokkels voor zware machines of ander speciaal bevestigingsmateriaal kunnen wij verwijderen. Courante machines of stellingen kunnen wij eventueel opkopen.

 

Archiefvernietiging

Hebt u gevoelige documenten waarvan de inhoud geheim moet blijven? Wij komen het graag bij u ophalen. Wij gaan uiterst discreet met de informatie om en vernietigen het tegen een redelijk tarief.

U krijgt hiervoor een certificaat.

Contact gegevens

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01