Senioren-ontruiming
Ontruimingsdienst Nederland verzorgd woningontruimingen voor mindervaliden, ouderen en hulpbehoevenden na hun verhuizing voor nabestaanden na een overlijden Vaak geldt er bij een verzorgingskamer of verpleegkamer een korte termijn van oplevering.

Zo creëren ze een maximale bezettingsgraad en voldoen ze aan de verplichtingen tot maximale verhuur aan hulpbehoevenden.

Hoe verdrietig of lastig de situatie ook is, u zult een oplossing moeten zoeken. Wij ervaren deze problematiek nagenoeg dagelijks en kunnen u dan ook volledig helpen en naar de beste oplossing voor u zoeken.

We kunnen de betreffende kamer of woonruimte met voorrang inplannen in onze agenda, zorgvuldig voor u leegruimen en schoon opleveren teneinde de snel komende deadline te behalen. Omdat het vaak kort dag is, kunnen we ook stukken bij u of andere familieleden afleveren.Heeft u alsnog het gevoel de situatie niet goed te overzien en gaat het te snel af of komt heel onverwachts?

Onze ervaren inpakmedewerkers kunnen eventueel ook het inpakken voor u goed verzorgen. We Verpakken eventueel de gehele inrichting en inhoud van alle kasten en nemen deze voor u tijdelijk in opslag. Zo kunt u de inboedel op een later tijdstip bekijken, dan wel elders laten bezorgen en haalt u de haast er uit. Op die wijze kunt u zich op dat moment bezig houden met belangrijker zaken en heeft u niet het gevoel opgejaagd te worden. Hoe u het ook wenst, we willen het zo uitvoeren dat het voor u een acceptabele en naar omstandigheden verwerkbare situatie is ondanks de tijdsdruk die er vaak is.

 

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01