Spoed ontruiming

Zorginstellingen hanteren in veel gevallen een strakke beleidsvoering als het gaat om het ontruimen van een zorgkamer van een overledene

Hoe verdrietig of lastig de situatie ook is, u zult er een oplossing voor moeten zoeken. Wij ervaren deze problematiek nagenoeg dagelijks en kunnen u dan ook goed helpen en samen met u naar de beste oplossing zoeken.

We kunnen de betreffende kamer of woonruimte met voorrang inplannen in onze agenda en zorgvuldig voor u leegruimen en schoon opleveren, teneinde de snel komende deadline te behalen. Omdat het vaak kortdag is, kunnen we ook spullen bij u of andere familieleden afleveren.

DAN WEER TERUG NAAR REGEL 2 DE BESTAANDE TEKST DIE JULLIE AL OP DE WEBSITE HEBBEN GEPLAATST HERVATTEN MET: Bij veel instellingen wordt er verzocht…….ENZ ENZ

Helemaal onderaan plaats je onderstaande tekst er nog bij:

Wilt u meer informatie over het met spoed leegruimen van een woonruimte? Neem dan contact met ons op of vraag vooraf om een offerte.

Bij veel instellingen wordt er verzocht om binnen 1 week de zorgkamer te hebben ontruimd. Een spoedontruiming kunnen wij snel en discreet voor u uitvoeren.

Als nabestaande heeft u al genoeg aan uw hoofd. Het regelen van de begrafenis, verschillende instanties op de hoogte brengen en/of het stopzetten van abonnementen.

Hoe prettig is het niet om deze zaken uit handen te geven zodat u uw aandacht kunt focussen op hetgeen wat de meeste prioriteit heeft, namelijk de overledene.

Ontruimen en schoonmaken
Onze woningontruimservice kan met onmiddellijke spoed u terzijde staan. Ons team zorgt ervoor dat de zorgkamer binnen afzienbare tijd wordt leeggehaald, schoongemaakt is, en zelfs de oplevering kan worden geregeld. Een prettige wetenschap dat u er in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Huurwoningen
Ook als het gaat om een ontruimen van een huurwoning, kunnen wij snel schakelen en de woning snel leeghalen. Wij werken voor (spoed)ontruimingen samen met diverse notarissen en woningbouwverenigingen.

Ontruimingsdienst Nederland is uw betrouwbare partner als het gaat om ontruimingen.

Contact gegevens

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01