Woonboot-ontruiming

Ontruimingsdienst Nederland is landelijk inzetbaar op gebied van woonboot ontruiming tegen scherpe prijzen.

Het ontruimen van een woonboot is maatwerk. Vele oorzaken kunnen ten grondslag liggen waarom een woonboot ontruimt dient te worden. Zo kan het zijn dat de woonboot renovatie dient te ondergaan, of er is sprake van een dwangbevel tot ontruiming, lekkage, maar ook in geval van overlijden kan het zijn dat wij ingeschakeld worden een woonboot te ontruimen. 

Ons team van geschoold en gediplomeerd personeel zal op vakkundige wijze de woonboot ontruimen en hierbij de bruikbare goederen scheiden van afval of puin.De bruikbare spullen gaan eventueel naar de kringloop of goede doelen, de niet bruikbare  spullen naar een afvalverwerkingsbedrijf.Ontruimingsdienst Nederland biedt ook de nodige extra diensten aan zoals herstelwerkzaamheden in nauwe samenwerking met een boten herstelbedrijf.

 

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01