Brand

Brand kan een enorme impact hebben op  uw bezittingen. Na een brand is het zaak snel te starten met het opruimen van as en puin en het schoonmaken van de woning / bedrijf. Gevolgschade zoals rookschade, corrosie en waterschade door het blussen en roet kan hiermee beperkt worden. Of uw bezittingen hersteld kunnen worden en hoe dat het beste kan gebeuren bekijken onze specialisten, eventueel samen met een schade-expert van uw verzekering.

Ontruimingsdienst Nederland is gespecialiseerd in ontruimingen na brand. Wij werken nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders, curatoren en bedrijven.
Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden, Ontruimingsdienst Nederland werkt efficiënt, veilig en snel.

Net als bij particulieren, kan een bedrijfsontruiming na brand of overstroming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. Ontruimingsdienst Nederland reinigt muren, plafonds en hout om de aanslag van rook en roet te verwijderen. Ook worden bezittingen schoongemaakt door roet rook en geuren  te verwijderen.

Bruikbare items kunnen wij eventueel in overleg naar een nieuw onderkomen of onze tijdelijke opslag. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten, wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat in nauw samenwerking met u.

Werkwijze :
Onze ontruimingsadviseur komt geheel vrijblijvend bij u kijken, te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het pand, nemen we de schade op en stellen een plan, datum van aanpak vast: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost. Na akkoord word een opdrachtbevestiging in orde gemaakt en wordt de bedrijfsontruiming ingepland om uw woning bezemschoon op te kunnen leveren.

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01