Leegstandbeheer

Ontruimingdienst Nederland beheert bij een ontruiming ook panden ezorgt voor u dat deze tijdelijk bewoond worden We beheren leegstaande panden – zowel bedrijfsonroerend goed en herontwikkellocaties als woningen – door er mensen tijdelijk te laten werken of wonenDeze zorgvuldig geselecteerde ondernemerskunstenaars en bewoners maken op basis van een bruikleen– of (tijdelijkeverhuurovereenkomst gebruik van het vastgoed totdat het wordt verkochtgerenoveerd of gesloopt. 

De aanwezigheid van deze tijdelijke gebruikers heeft een belangrijke preventieve werking zoals verpauperingdiefstalvandalism en kraak.Daarnaast signaleren zij technische problemen en andere calamiteiten, die vervolgens snel kunnen worden verholpen. Op deze manier heeft u geen last van de negatieve gevolgen van leegstand, de tijdelijke gebruikers zijn blij met de ruimte en hun aanwezigheid bevordert de representativiteit en leefbaarheid van de omgevingzorgen voor levendigheid in het gebouw en beschermen uw locatie tegen de negatieve gevolgen van leegstand. 

Tevens zorgen wij dat uw locatie binnen 28 dagen weer beschikbaar is door de overeenkomst met de tijdelijke gebruikers te beiindigenwij zorgen er voor dat alles leegschoon en netjes is. 

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01