Archief vernietiging

Heeft u een archief dat u wilt vernietigen? In deze belangrijke papieren staat vaak vertrouwelijke informatie die niet openbaar mag worden. Gewoon in de papierbak gooien is dus geen optie. Schakel Ontruimingsdienst Nederland in voor archiefvernietiging.

De vernietiging van de papieren, tapes, computer, harddisks enzovoort vindt vaak voor de deur plaats. Na de vernietiging is elk document versnipperd, onleesbaar en ontvangt u meestal direct een vernietigingscertificaat.

Ook kunnen (samen met u) uw archief-opschonen en (weer) toegankelijk maken! Bij vernietiging van archiefstukken zorgen wij voor vernietiging door een erkend recycling bedrijf. Ook de vernietiging van harde schijven uit computers wordt zeer grondig door een erkend recycling bedrijf uitgevoerd. De vernietiging van archieven en harde schijven wordt ook gecertificeerd, zodat u er zeker van bent dat dit op de juiste wijze is uitgevoerd.

Tarieven op aanvraag

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01