Opruim / ontruimingscoach

Bij een gebrek aan tijd, overzicht of lichamelijke klachten biedt ontruimingsdienst Nederland uitkomst d.m.v een ervaren opruim / ontruimingscoach. Onze professionele coach zal u bijstaan in het organiseren en uitvoeren van een verhuizing, / ontruiming tijdens het gehele traject.

hij zal samen met u zorgdragen voor het uitzoeken, opruimen van uw spullen in uw oude woning, het samen uitpakken en inruimen van uw spullen in uw nieuwe woning. Tijdens de verhuizing heeft de opruim / ontruimingscoach de leiding en is hij of zij uw aanspreekpunt.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek, inventariseren wij de mogelijke problemen en wensen. Na afloop ontvangt u een gratis offerte en een plan van aanpak.  Als u hiermee akkoord bent, maken wij een opdrachtbevestiging in orde en plannen gelijk de eerste afspraak in.

Kosten opruimcoach

De behoefte aan een opruim / ontruimingscoach variëert per situatie en dat vraagt om een advies op maat. Daarom bieden wij u een gratis offertegesprek aan, waarbij wij u een passend advies kunnen geven aan de hand van uw persoonlijke wensen.

 

Tarieven

Euro 40,- per uur inclusief btw
Euro 150,- voor 4.00 uur werk inclusief btw
Euro 290,- voor 8.00 uur werk inclusief btw

 

Reiskosten

Euro 0,35 per km.
Boven 10 km euro 0,25 per km.

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01