Overvolle zolder

Die overvolle zolder ontruimen?

Dit is een klus waar veel mensen vaak tegen opkijken. Het opruimen van die overvolle schuur, zolder of bergruimte is dan ook in de meeste gevallen niet gering. Veel mensen die even niet weten wat te doen met hun spullen, bergen dit voor de zekerheid even op in de berging of op zolder.

Die oude koffer of de verzameling kerstversieringen van de afgelopen tien jaar. Kleding wat misschien ooit weer zou passen. Die rommelige doos met oude kabels, want je zou het maar eens nodig hebben. Het is geen makkelijke klus voor velen.

De oplossing is dit snel en vakkundig uit handen te laten nemen. Wij voeren uw oude spullen af en leveren de ruimte bezemschoon op. Wij kunnen waardevolle spullen voor u taxeren en deze prijs op de offerte in mindering brengen. Zo kunt u weer van uw ruimte genieten!

Door ons in te schakelen kunt u veel tijd besparen. Ontruimingsdienst Nederland komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar

uw verhaal en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen u eventueel helpen bij het uitzoeken en sorteren van uw spullen, de spullen die u wilt houden verhuizen naar de juiste plek, de ruimte netjes en schoonmaken, de muren en plafonds schilder klaar maken door het ontdoen van spijkers, schroeven, pluggen en het opvullen van de gaatjes, kapotte spullen of materialen wegbrengen en recyclen in de milieustraat, waardevolle die weggaan opkopen voor een eerlijke prijs.

Fijn zo’n opgeruimd gevoel!

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01