Notarissen

Notariskantoren en gerechtsdeurwaarders zetten ons regelmatig in voor een boedelontruiming. Wij zijn snel en efficiënt en kunnen ook spoedontruimingen uitvoeren.

Huurwoning

Indien de ontruiming een huurwoning betreft, kunnen wij desgewenst ook de vloerbedekking verwijderen en de wanden ontdoen van wandbekleding. Ook het vullen van gaten door pluggen kunnen wij vullen, zodat de woning conform de eisen van de verhuurder kan worden opgeleverd.

Vervuilde woning

Soms is er sprake van een ernstig vervuilde woning. Ook dat kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen niet alleen voor het afvoeren van de boedel, maar zullen ook de woning zoveel mogelijk schoonmaken en ontsmetten. Dit gaat in overleg.

Na overlijden

Indien de overledene geen nabestaanden heeft en niets heeft vastgelegd, kan u als notaris (executeur) de ontruiming laten uitvoeren. In overleg zullen wij de boedel afvoeren, of elders opslaan. De woning kunnen wij bezemschoon opleveren.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor een ontruiming

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01