Verzekering tijdens Ontruiming

Ontruimingsdienst Nederland werkt met certificeerde ontruimers, wij zullen
er alles aan doen om GEEN SCHADE te veroorzaken.

Helaas zit een ongeluk soms in een klein hoekje, bij eventuele schade kunt u deze in de meeste gevallen door:

1.  uw eigen opstal of inboedel verzekering vergoedt krijgen.

Vergoeding opstal verzekering: Alarminstallatie inbouw, bel, behang, Bestrating, C.V., ingebouwde apparatuur zoals airco of koelkast, intercom, kozijnen, mechanische ventilatie, radiatoren, rolluik, sanitair (wastafel of toilet), schutting, thermostat, verwarmingsinstallatie, vijver, vlizotrap, vloer bedekt met iets anders dan vinyl of tapijt, zoals laminaat of PVC. Als het vast zit aan de vloer valt het onder postal, anders onder inboedel, zonwering, warmtepomp, zonnepanelen op uw dak.
Vergoeding inboedel verzekering: alarminstallatie los, gordijnen, losse huishoudelijke apparaten, zoals een strijkijzer of wasmachine, telefoon, vloer bedekt met vinyl of tapijt, Vloer bedekt met iets anders dan vinyl of tapijt, zoals laminaat of PVC. Als het vast zit aan de vloer valt het onder opstal, anders onder inboedel, draagbare zonnepanelen.
Neem bij twijfel altijd even contact op met uw verzekeraar.

2. Schade vergoedt door onze verzekering :

Als gecertificeerd ontruimingsbedrijf zijn wij uiteraard goed verzekerd voor schades,

  • Zakelijke WA aansprakelijkheidsverzekering voor schade aan los en vast meubilair, muren of trappenhal.
  •  Zakelijke transport verzekering.

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01