Tijdelijke opslag

Er kunnen allerlei redenen zijn om tijdelijk huisraad en spullen op te slaan in een berging of opslag. Bijvoorbeeld omdat er na een verhuizing geen ruimte meer is voor alle inboedel of na de aanschaf van nieuw meubilair vindt u het zonde om het oude meubilair aan de straat te zetten. Opslaan is dan in dergelijke gevallen een prima optie. Tijdelijke opslag gaat echter vaak over in permanente opslag. U heeft geen tijd om de spullen in de opslag uit te zoeken en eventueel te verkopen. Na verloop van tijd blijken de opgeslagen spullen toch in de weg te staan. Ook de kosten van een berging of opslag lopen door.

Er komt altijd een moment dat een berging of opslag moet worden ontruimd. Ontruimingsdienst Nederland verzorgt de ontruiming en verkoop van inboedel in bergingen en opslagruimtes. Na afloop wordt de berging bezemschoon opgeleverd.

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01