Over ons

Professioneel bedrijf

Laat ik mij even voorstellen: ik ben Mark oprichter van Ontruimingsdienst Nederland en Wijverhuizen Verhuisbedrijf….Tot uw dienst!

 

Bij ontruimingsdienst Nederland komen mensen altijd eerst.

Wij zijn wij een professioneel, flexibel bedrijf dat mensen en bedrijven ontzorgt bij het leegruimen van een woning, het regelen en uitvoeren van een verhuizing van groot naar klein en het tijdelijk opslaan van boedel. Persoonlijk andacht voor mens en boedel staat hierbij centraal. De diensten die wij leveren zijn professioneel, discreet, van hoge kwaliteit en van hoge servicegraad. Dit alles tegen een voor de markt geldende, gemiddelde prijs. Al onze werkzaamheden zijn verzekerd.

 

Ontruimingsdienst Nederland is betrokken snel en vakkundig.

Het belangrijkste aspect van ons werk vinden wij het contact met u en dat we u met een tevreden gevoel achterlaten, dit geeft ons energie om steeds opnieuw onze service op het hoogste level te houden. Waar een ander puur op winst uit is, is Ontruimingsdienst Nederland oprecht en betrokken met onze klanten en gebrand op een fijne samenwerking.

Wij staan 24 uur / dag voor u klaar om de gewenste ruimte overdrachtsklaar bezemschoon op te leveren.

Bij het ontruimen van de woningen, gaan wij respectvol met de boedel om. Alle bruikbare boedel krijgt een herbestemming via de diverse goede doelen waarmee wij samenwerken. Wat niet meer bruikbaar is, voeren wij met eigen auto’s af naar de vuilstort, bij grote ontruimingen krijgt u een afvalcontainer voor het huis geplaatst. We proberen zo min mogelijk met afvalcontainers te werken, omdat wij dat niet respectvol vinden naar de overledene en nabestaanden toe. Het afval wordt gescheiden ingeleverd bij een professionele afvalverwerker, waar het op milieuvriendelijke wijze wordt gerecycled.

De goede doelen waarmee wij samenwerken zijn sociaal ingesteld en hebben uitsluitend als doel andere mensen te helpen. Alle partners waarmee wij samenwerken, zijn betrouwbaar en professioneel en leveren hoge kwaliteit. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vaste, betrouwbare medewerkers die allen een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Kunnen wij u helpen? Neem contact op voor advies op maat 040-7114767.

Adres

Daalakkerweg 2, 5641 JA Eindhoven

Telefoon

i

kvk / btw

KVK: 74279238 
BTW: NL167842924B01